Tus Noticias de La Ribera

SBA FESTIVAL: Dos escenaris, 14 artistes i 12 hores de música el dissabte dia 20 a Alzira

SAB FILEminimizer• Varry Brava, Cariño i els DJs internacionals Fabio Florido i Julian Jeweil, entre els artistes programats

Des de les 18:00 hores, del proper dissabte 20 de juliol i fins a les 6 del matí, la ciutat d'Alzira acollirà el Festival SBA al Recinte Firal.

Es tracta de la tercera edició d'este esdeveniment musical de la capital de la Ribera, amb dos grans escenaris i 12 h d'actuacions. El assistents disposaran de polseres personalitzades amb xip d'accés, dos grans espais musicals, zones especials VIP, 130.000 W de so i una ambientació i il•luminació a l'altura de les grans produccions musicals.

Rebrem artistes vinguts de tota la geografia espanyola com els grups Varry Brava i Cariño, o els artistes urbans Ambkor, Kinky Bwoy i Charly Efe. A més, cal sumar a l'escenari Tecno els discjòqueis internacionals Fabio Florido i Julian Jeweil.

L'Àrea Techno del festival està produïda per la mítica sala Barraca, i s'espera que siga una de les més potents i importants produccions tecno a les quals es podrà assistir este estiu a la Comunitat Valenciana. L'italià i el francés són DJs reconeguts al món de la música electrònica, ja que les seues aparicions als festivals Tomorrowland o Ultra, a més dels seus desplaçaments pels cinc continents, avalen la seua trajectòria. Els temes de Julian Jeweil són habituals als principals rànquings electrònics del món, i col•laboren directament amb les discogràfiques més importants de la factoria del tecno. Estaran acompanyats per l'equip de Barraca format pels quatre discjòqueis que mantenen el tecno valencià al més alt del panorama europeu: Siles, Aaron Gehrig, Víctor Polo i Nacho Gil.

El segon escenari està dedicat a les actuacions en directe, així com música electrònica i indie-pop. En esta àrea el festival compta amb la presència de la DJ alzirenya Innmir. Actualment és una de les DJs més importants als festivals indie-pop-electrònics de tot el país, com a exemple la seua actuació a les campanades de cap d'any a la plaça de l'Ajuntament de València, o més recentment actuant a festivals davant de més de 10.000 persones. Els també discjòqueis locals Carlos Villalba i Bernat Camarasa completen el cartell.

En estos moments, segons l'organització, més de 1.200 assistents ja compten amb la seua entrada per al festival, que es pot adquirir de manera anticipada a la pàgina web oficial www.sbafestival.com o presencialment a les taquilles del Gran Teatre d'Alzira dimarts i dijous de 19:30 a 21:00 hores. 

Cal recordar que segons la llei actual, els assistents menors de 14 anys han d'anar acompanyats de mare/pare o tutor i han de portar l'autorització signada. Els assistents que tinguen entre 14 i 17 anys poden entrar sense acompanyant però igualment han de portar el full emplenat i signat per la seua mare/pare o tutor.

12.000 m2 de recinte, 2 grans escenaris, 14 artistes i tot un dia per davant per a gaudir de la millor música a Alzira.

HORARIS.

Escenari LIVE:
18:00 h. Camarasa.

19:00 h. Villalba.

20:00 h. Charly Efe.

21:00 h. Kinky Bwoy.

22:30 h. Ambkor.

24:00 h. Varry Brava.

01:30 h. Cariño.

02:30 h. Innmir.

 

Tecno Àrea Barraca:
18:00 h. Víctor Polo.
20:00 h. Nacho Gil.
22:00 h. Siles.
0:00 h.Julian Jeweil.
02:00h. Aaron Gehrig.
04:00 h. Fabio Florido.

 

Noticias Fiestas Alzira

La Ribera

TNR

logo capital cultural tz versiones Mesa de trabajo 1 Mesa de trabajo 1

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA