Logo
Imprimir esta página

Alzira enceta les Falles 2020 amb la Crida

  • Sábado, 29 Febrero 2020 22:36
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Crida 1 FILEminimizerEsta vesprada s'ha donat el tret d'eixida a les Falles 2020 amb l'acte de la crida. Un esdeveniment que ha congregat a centenars de fallers de la ciutat al voltant de la plaça del Carbó.

Enguany, l'espectacle de música i llums a càrrec de l'Ajuntament, ha ret homenatge a les mascletaes amb projeccions de mapping sobre la façana de l'Ajuntament.

A continuació, des del Saló Noble, les Falleres Majors d'Alzira Alba Carrió i Claudia Dolz, han estat les encarregades de llançar el missatge d'obertura de les Falles als alzirenys i alzirenyes. En presència de les 35 comissions l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, junt al regidor de festes, Xavi Pérez, han lliurat la clau de la ciutat a les màximes representants del món faller.Crida 2 FILEminimizer

L'himne de la Comunitat Valenciana ha estat interpretat en directe des del Saló Noble pel tenor Javier Agulló. L'acte finalitzarà amb un castell de focs artificials que dispararà l'alzirenya Pirotècnia Crespo des de la plaça del Regne.

Crida 3 FILEminimizer

Crida 4 FILEminimizer

 

 

 

 

 

 

 

 

Noticias Alzira

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA