Logo
Imprimir esta página

“Alzira, una ciutat de conte”, activitat de la Regidoria de Turisme dirigida als més menuts

  • Lunes, 28 Septiembre 2020 09:43
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

cuento FILEminimizerLa Regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Alzira, baix la marca "Alzira, un riu de turisme", inicia una nova activitat dirigida als més menuts. Es tracta d'un concurs en què es posen en valor els edificis, llocs o monuments emblemàtics de la nostra ciutat.

Hi poden participar tots els estudiants entre primer i sisé de primària. Per a entrar en concurs deuen escollir un edifici patrimonial, lloc o monument d'Alzira, reflectir en un dibuix el tema escollit i escriure un xicotet conte inventat, en valencià o castellà, tenint com a referència el dibuix.

Tant el dibuix com el conte s'han d'enviar a l'adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. .

No s'ha d'oblidar posar el nom i cognoms del participant, col•legi on estudia, curs actual, així com el títol del conte o del dibuix. Els arxius rebuts aniran publicant-se en les xarxes socials de Turisme.

"Amb esta activitat volem que els més menuts tinguen coneixement dels edificis que formen part de la crònica de la nostra ciutat; afortunadament alguns d'ells continuen drets, altres, no, però perduren els vestigis que són testimoni de la seua existència", assenyala la regidora encarregada de l'àrea de Turisme, Isabel Aguilar.

Qualsevol dels edificis, llocs o monuments patrimonials de la nostra ciutat són objecte de la finalitat del concurs, que perseguix difondre l'interés turístic d'Alzira, des de la vessant dels més menuts.

Els treballs participants seran avaluats per un jurat designat per a la finalitat i s'atorgaran tres premis entre els treballs presentats entre l'1 i el 25 d'octubre, ambdós inclosos:

- Millor dibuix i conte de 1r i 2n de primària: pissarra electrònica.

- 3r i 4t de primària: tauleta tàctil.

- 5é i 6é de primària: ordinador portàtil.

La regidora de Turisme anima a tots els escolars de primària a participar i ajudar a difondre el més emblemàtic de la nostra ciutat des de la visió turística dels més menuts.

 

Noticias #Turismo #Alzira

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA