Tus Noticias de La Ribera

Exposicions al MUMA: 2º Salón de Otoño del realismo y "La Murta un riu d'inspiració: la Murta i els seus racons"

Exposició del 2º Salón de Otoño del realismo, a la Sala II del MUMA,  organitzat per Josep Francés, amb la col·laboració de l'ajuntament d'Alzira, on romandrà partir del dimarts dia 15 de desembre, fins el diumenge 17 de gener de 2021.

 

 

M1 FILEminimizerExposició: "La Murta un riu d'inspiració: la Murta i els seus racons", organitzada per l'Associació Cultural d'Artistes Plàstics i Visuals
d'Alzira i Comarca,  a partir del 15 de desembre fins el 17 de gener del 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

CartelMurta

Després de setmanes d'inactivitat per força major a causa de la pandèmia de la Covid-19, les restriccions passen a ser més flexibles, per la qual cosa el MUMA reprén la seua activitat expositiva en les seues dos sales temporals.


SALA TEMPORAL 1

Des de demà dimarts 15 de desembre i fins al diumenge 17 de gener la Sala 1 del MUMA acull l'exposició "La Murta, un riu d'inspiració. La Murta i els seus racons".

Es tracta d'una activitat promoguda des de la Regidoria de Patrimoni Cultural junt amb l'Associació "Amics de la Murta", en la que han participat diversos artistes de l'Associació Cultural d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca.

Hauria d'haver consistit en una jornada a l'aire lliure per a visitar la vall de la Murta i reproduir imatges inspirades en els atractius patrimonials i naturals que envolten este emblemàtic paratge municipal tan estimat pels alzirenys, la qual cosa no va ser possible a causa de les restriccions derivades de les mesures sanitàries per a fer front a la pandèmia de la Covid-19. No obstant això no ha suposat cap impediment perquè els artistes de manera independent hagen pogut realitzar els seus treballs i aportar la seua visió artística de l'emblemàtic paratge.

 

muma 1 FILEminimizer"Les inspiracions dels artistes participants són les que formaran part d'esta interessant exposició, per tant no podem oblidar donar les gràcies a Antonio Espinar; Matilde Puig; Teresa Íñigo March; Ana Auñón; María Carmen Oliver Pau; Antonio Climent; Chelo Alario; Bernardo Vidal; Patricia Ballesteros; Ana Herguijuela; Mila Pérez; Isabel Moreno Montañes i Empar Boix, per haver participat en esta activitat i deixar-nos admirar les seues aportacions personals al voltant del paratge de la Murta", ha manifestat Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament d'Alzira.

muma 2 FILEminimizerSALA TEMPORAL 2

Pel que respecta a la Sala 2 acollirà l'exposició del 2n. Saló de Tardor del Realisme, dins del Certamen Nacional de Pintura, organitzat per Josep Francés, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alzira.

La Sala Lorenzo di Medici, regentada per Francés, va convocar el concurs que du el seu nom i al qual es van presentar 38 obres de diferents artistes, que van estar exposades del 30 d'octubre fins al 20 de novembre en la dita sala expositiva.

Els guanyadors del certamen van ser:

1r premi: "Paradís" de María Durà d'Elx. Una magnífica obra pintada en oli damunt de llenç que reprodueix amb molta perfecció i profusió de detalls, un exuberant jardí.

La categoria de les obres presentades va fer que es concediren quatre medalles als finalistes:

1a medalla: "La mar a la mà" de Carolina Guarinos, d'Alcoi.

2a medalla: "Peixets" de José Linares, de Barcelona.

3a medalla: "Nadó" d' Ignacio Carrasco, de València.

4a medalla: "Desde mi ventana" de Juan Manuel Campos, de Madrid.

L'ajuntament ha editat un catàleg de l'exposició en el que es poden contemplar algunes de les obres exposades.

«Ara que tenim de nou la possibilitat de reprendre l'activitat, comptant amb totes les mesures de seguretat establides pel Ministeri de Sanitat, tenim una magnífica ocasió per admirar fantàstiques obres que ens aporten una visió personal i evocadora de cada una de les escenes que han representat en els llenços els artistes que formen part de les dos exposicions, tant en la Sala 1 com en la 2 del MUMA», ha manifestat la regidora.

 

Noticias #Cultura #Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA