Tus Noticias de La Ribera

Primera Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància a Alzira. Del 14 al 18 d’abril

"A la de 1...2....i 3!" es el nom que rep esta primera edició de la Mostra d'Arts Escèniques per a la primera infància, que se celebrarà a Alzira del 14 al 18 d'abril.

La Regidoria de Cultura, en col•laboració, Rosana Mira, cofundadora de la Companyia Engrata Teatre, organitza esta mostra dirigida a la primera infància, un públic que fins al moment comptava amb un festival propi.

La proposta, que va nàixer l'any passat, espera per fi poder celebrar-se ja que la seua data inicial era abril de 2020, i quedà ajornada a desembre a causa de la pandèmia però finalment s'ha programat per a la pròxima setmana per motius sanitaris.

"Des de l'Ajuntament hem treballat per a poder oferir esta mostra i ja està tot preparat perquè els més menuts i menudes puguen gaudir d'unes jornades amb activitats adaptades a les seues necessitats i inquietuds" ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

La programació començarà amb la visita a les escoletes d'Alzira de "A gates al teatre" al llarg del dimecres, dijous i divendres; dijous la Biblioteca Municipal acollirà dues sessions de contacontes i divendres serà el torn del Gran Jordiet a la Casa de la Cultura.

El cap de setmana, dissabte, tindrà lloc el taller d'expressió en família i la representació de Lalú a la Casa de la Cultura i diumenge ens espera l'obra Paz i Fico i un miniconcert de Pan-ku duo a la Casa de la Cultura.

PROGRAMACIÓ COMPLETA 1a MOSTRA D'ARTS ESCÈNIQUES PRIMERA INFÀNCIA D'ALZIRA "A LA D'1,2 i 3!" - Del 14 al 18 d'abril de 2021:
- Dimecres 14, dijous 15 i divendres 16 d'abril de 2021. Als centres educatius.
"A gates al teatre". Campanya escolar. Espectacle: PEUETS.
Més info: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. "> Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

- Dijous 15 d'abril de 2021. Biblioteca Municipal a les 17:30 i 18:30 hores.
Presentació de la col•lecció de contes per a la primera infància: "La Flor FLORA", contes de Rosana Mira i conta contes.

- Divendres 16 d'abril de 2021. Casa de la Cultura a les 17:30 hores.
Actuació d'EL GRAN JORDIET - "Escolta'm amb els ulls".
"Jo soc el Gran Jordiet". L'inventador de fantasies i escenaris de color. Veniu i sentireu. Les més boniques melodies i nostàlgiques cançons. Entrada: 3 €.

- Dissabte 17 d'abril de 2021. Casa de la Cultura d'11:30 a 13:00 hores.
Taller d'expressió emocional en família a través de jocs teatrals.
Inscripció gratuïta (aforament limitat) en el correu: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

- Dissabte 17 d'abril de 2021. Auditori de la Casa de la Cultura a les 18:00 hores.
Compañia LASAL (Granada) presenta LALÚ.
Companyia associada a TE VEO.
Dos persones. Un espai deshabitat, impersonal. En uns minuts, que són segons, un tros de temps... poblen el lloc que els rodeja. L'omplin de llums i ombres, de reflexos irreals, que són en veritat les seues mans, i descobrixen progressivament el que el lloc pareixia ocultar: Lalú és este espai... una mirada... Lalú és fugaç com un alé o un parpelleig.
Espectacle recomanat per a xiquets i xiquetes d'1 a 3 anys.
Espectacle sense text. Durada de 30 minuts.
Entrada: 3 €.

- Diumenge 18 d'abril de 2021. Auditori de la Casa de la Cultura a les 18:00 hores.
Mira Rosana Proyectos Teatrales presenta; PAZ i FICO
Amb Rosana Mira i Patri Aranda.
Espectacle en valencià. Recomanat per a xiquets d'1 a 6 anys i públic familiar.
Entrada única de 3 €.
En finalitzar, al Pati Porticat: INSTAL•LACIÓ MARINA amb miniconcert a càrrec de Pan-ku duo de percussió (Xavi Sanchis i Carles Bella).
Durada de 20 min.

 

Noticias #Cultura #Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA