Tus Noticias de La Ribera

Lliurament d'els premis del concurs La fallera de la Casa de la Cultura

• L'exposició de les obres presentades es podrá visitar fins el 8 de maig

Ahir per la vesprada va tindre lloc l'acte de lliurament de premis del Concurs de pintura i la inauguració de l'exposició dels dibuixos que estarà ubicada a la Casa de la Cultura.

La Regidoria de Cultura en col•laboració amb la Regidoria d'Educació i Infància han lliurat els 21 premis atorgats en este concurs que tenia com a objectiu decorar la figura fallera que ocupava l'entrada de la Casa de la Cultura.

S'hi han presentat 840 dibuixos realitzats per alumnes de 1r a 6é de primària, d'Educació Especial i de participació lliure. Els estudiants han pintat el dibuix de la figura de la fallera de dos metres, dissenyada i fabricada per David Boluda, que serà pintada per l'alumnat i pel professorat de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques.

El jurat format per Alfred Aranda, Regidor de Cultura, Elisa Torremocha, directora de la Casa de la Cultura i Lambert Penalba, director de l'EMAP han lliurat un diploma a tots els guardonats. Els guanyadors dels huit premis han rebut una figureta de la fallera, pintures i un llibre; els finalistes, material de dibuix i un llibre.

També han atorgat una menció especial al dibuix d'una fallera que rendeix un homenatge al personal sanitari i un premi per al nom de la figura de la fallera, triat per sorteig, que és Amparito.

Primers premis:

1r curs: Ainhoa Hernández Boluda (La Purísima), 2n. Andreu Palomares Giménez (Federico García Sanchiz), 3r. Anna Valera Maruenda (Tirant lo Blanc), 4t. Leire Ferris Candel (Federico García Sanchiz), 5é. Lidia Requena Blasco (Alborxí), 6é. Carlos Soares Expósito (La Purísima), Andrei Gognza (CPCEE Carmen Picó), Martina Bàguena Valero (participació lliure), Zoila Montalvà Boluda (menció especial) i Amparo (pel nom de la fallera CC).

A l'acte de lliurament han assistit, entre altres l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez,el Regidor de Cultura, Alfred Aranda, la Regidora d'Educació i Infància Maria Calvo, el regidor de Festes, Xavi Pérez, Leti Piquer, regidors de Joventuti representants dels centres educatius.

L'exposició estarà oberta fins el dia 8 de maig. Cal destacar la qualitat de les obres així com la varietat de les tècniques decoratives emprades.

El Regidor de Cultura Alfred Aranda ha manifestat el seu agraïment als centres educatius per participar en este concurs que ha demostrat la creativitat dels xiquets i les xiquetes i també la seua estima per la festa fallera tan viva i arrelada a la nostra ciutat.

Amb esta activitat, que aglutina participació i creativitat, hem volgut mostrar la nostra solidaritat amb els oficis relacionats amb les falles i que estan afectats per la crisis sanitària.


ACTA DEL CONCURS DE PINTURA LA FALLERA DE LA CASA DE LA CULTURA
Reunit a la Casa de la Cultura d'Alzira el dia 13 d'abril de 2021, el jurat del Concurs de pintura organitzat per la Regidoria de Cultura i amb la col•laboració de la Regidoria d'Educació, LA FALLERA DE LA CASA DE LA CULTURA, constituït pel regidor de Cultura Alfred Aranda i Mata, el director de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques Lambert Miquel Penalba Olivares i la directora de la Casa de la Cultura Elisa TorremochaSifre, procedeix a la selecció de les obres guanyadores i de les obres destinades a l'exposició.

Una vegada examinades les 840 obres presentades, el jurat acorda per unanimitat atorgar els següents premis:

Finalista del curs de 1r de primària a ALEXIA QUINTANAR ENGUIXalumna del col•legi Federico García Sanchiz.

Premi del curs de 1r de primària a AINHOA HERNÁNDEZ BOLUDAalumna del col•legi La Purísima.

2n Finalista del curs de 2n de primària a VAIDA AMPOUMET ANSUalumna del col•legi Gloria Fuertes.

1r Finalista del curs de 2n de primària a MAURO RAMÓN BISBALalumne del col•legi Alborxí.

Premi del curs de 2n de primària a ANDREU PALOMARES GIMÉNEZalumne del col•legi Federico García Sanchiz.

2n Finalista del curs de 3r de primària a SALSABIL ABBISI, alumna del col•legi Pintor Teodoro Andreu.

1r Finalista del curs de 3r de primària a JAVIER TARANCÓN JIMÉNEZ, alumne del col•legi Blasco Ibáñez.

Premi del curs de 3r de primària a ANNA VALERA MARUENDA, alumna del col•legi Tirant lo Blanc.

Finalista del curs de 4t de primària a LEYRE RUIZ HERNANDO, alumna del col•legi Blasco Ibáñez.

Premi del curs de 4t de primària a LEIRE FERRIS CANDEL, alumna del col•legi Federico García Sanchiz.

2n Finalista del curs de 5é de primària a WISSAL KHALKHAL EL HADUDANIalumna del col•legi Tirant lo Blanc.

1r Finalista del curs de 5é de primària a MAR MORENO LÓPEZalumna del col•legi Blasco Ibáñez.

Premi del curs de 5é de primària a LIDIA REQUENA BLASCOalumna del col•legi Alborxí.

Finalista del curs de 6é de primària a MAR CUCARELLA PIERAalumna del col•legi Alborxí.

Premi del curs de 6é de primària a CARLOS SOARES EXPÓSITO, alumne del col•legi La Purísima.

Finalista del C.P.C.E.E. Carmen Picó LUÍS SERRA.

Premi del C.P.C.E.E. Carmen Picó ANDREI GOGNZA.

Finalista de la modalitat de Participació lliure IVANA SELFA.

Premi de la modalitat de Participació lliure MARTINA BÁGUENA VALERO.

Així mateix, el jurat, ha decidit atorgar una Menció Especial a un dels dibuixos presentats per la seua qualitat i per les referències al treball del personal sanitari en esta pandèmia. La menció ha estat atorgada a ZOILA MONTALVÁ BOLUDA.

Finalment, el jurat ha volgut valorar l'alta participació que ha registrat el concurs, la gran qualitat de molts dels treballs presentats i traslladar la felicitació als guanyadors i guanyadores i a totes aquelles persones que, amb il•lusió, han participat.

 

Ver galería de fotos.

 

Noticias #Cultura #Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA