Tus Noticias de La Ribera

Els concerts de Sant Bernat avancen els seus horaris

• S'anul•les els actes d'amenització musical en el carrer i els unflables

• Totes les actuacions previstes a la plaça major i el Parc Pere Crespí passen al Camp d'Esports Venècia

La incidència del coronavirus continua duent canvis als actes programats per a commemorar el dia de Sant Bernat. L'Ajuntament anunciava ahir que els actes gratuïts programats a la plaça Major i al parc Pere Crespí es traslladaven al recinte del Venècia, per tal de poder fer un control d'aforament adequat a les mesures sanitàries.

A estes noves condicions hui se suma el canvi horari dels concerts, per tal d'avançar la finalització dels actes i la suspensió de la resta d'activitats com els unflables i l'ambientació musical pels carrers de la ciutat.

El canvi d'horari afecta tant a les actuacions que es fan al recinte firal com en el Venècia, totes elles s'avancen a les 10 de la nit, excepte l'actuació de la Fúmiga i Samantha que s'avança a les 21:30 h.També s'avança a les 19:00 hores, l'espectacle musical Nanetsband Rock que actuarà divendres al Venècia.

Per a facilitar la mobilitat de la gent que es desplaça fins a la nostra ciutat, s'ha decidit avançar els horaris per tal que tots puguen respectar les mesures i les limitacions de mobilitat en els casos de municipis que tenen toc de queda.

La decisió es pren per tal de garantir uns concerts més segurs, ja que el camp de Venècia és un recinte tancat on l'aforament es pot controlar amb les màximes garanties. Així mateix, l'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania per a poder continuar amb l'aposta per la cultura segura.

PROGRAMACIÓ

DIMARTS, 20 DE JULIOL

A les 20:00 hores. Camp d'Esports Venècia, Paco Calonge, Lourdes Onrubia, Marta López. Espectacle de varietats. Gratuït.

DIMECRES, 21 DE JULIOL

A les 22:00 hores, Camp d'Esports VenèciaDANDO LA NOTA, EL MUSICAL. Un espectacle amb música en directe i gran varietat d'actuacions. Gratuït.

A les 22:00 hores, Recinte Firal. TRIBUTO A SABINA, SABINA EN LAS VENAS. Un espectacle que recrea els millors temes d'este polifacètic artista.

DIJOUS, 22 DE JULIOL

A les 22:00 hores, Camp d'Esports Venècia DIVOS Y DIVINAS. Un espectacle amb cançons de diverses èpoques i amb uns i unes intèrprets de primer nivell. Gratuït.

A les 22:00 hores, Recinte Firal. La Tribu, amb CON MUCHO GUSTO. Un espectacle musical que rememora la famosa gira El Gusto es nuestro. Músics ens directe. Gratuït amb invitació.

DIVENDRES, 23 DE JULIOL

A les 19:30 hores. Camp d'Esports Venècia,LA NÀNETS BAND ROCK. Espectacle musical Infantil.Gratuït.

A les 22.00 hores, Camp d'Esports Venècia.CAMILO SUPERSTAR. Espectacle musical que ens du les millors cançons d'este internacional artista.Gratuït.

A les 21:30 hores, Recinte Firal.SAMANTHA I LA FÚMIGA. Actuació de l'artista alacantina i del grup d'Alzira La Fúmiga, un dels més importants del panorama musical actual.

DISSABTE, 24 DE JULIOL

A les 22:00 hores, Camp d'Esports Venècia.PICCOLÍSSIMA SERENADE. Un espectacle que unix dues orquestres molt importants d'Alzira, la Prometida i la mítica Serenade. Un concert que ens recordarà els millors temes de tots els temps. Gratuït.

A les 22:00 hores, Recinte Firal.LA OREJA DE VAN GOGHUn clàssic ja dels escenaris de tot l'estat, amb la gira "Un susurro en la tormenta".

Cal dir que totes les activitats s'adaptaran a la normativa de la COVID-19 i algunes d'elles, com les orquestres, han modificat el format per a fer un espectacle amb el públic assegut.

 

Noticias #Fiestas#Alzira

La Ribera

TNR

logo capital cultural tz versiones Mesa de trabajo 1 Mesa de trabajo 1

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA