Tus Noticias de La Ribera

L’Ajuntament d’Alzira i Kinépolis portaran al cine a xiquets, joves i adults dels diferents programes socials actius

• Cines El Punt dona 150 entrades per a assistir a les estrenes, obres de teatre i altres representacions que es completaran amb un pack de refresc i roses

• Els equips de Serveis Socials organitzaran les visites dels diferents col•lectius més vulnerables fins a desembre i està previst que el programa continueel 2022

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, i Javier Vivó, en representació de KinépolisAlzira,han signat esta setmana un conveni per a facilitar l'accés als espectacles que es realitzen a Cines El Punt als participants en els diversos grups de treball per a població vulnerable que atén l'Àrea de Serveis Socials. L'empresa s'ha compromés a facilitar un total de 150 entrades que es completaran amb un pack de refresc i de roses per a cada participant. La iniciativa es mantindrà activa fins a desembre i propiciarà l'accés a pel•lícules d'estrena i a espectacles en viu, com obres de teatre o l'actuació d'un mentalista, que està programada per a les pròximes dates. També podran assistir a altres representacions d'òpera o dansa visionades a la gran pantalla.

L'equip de Serveis Socials serà l'encarregat d'organitzar la participació dels diferents col•lectius en este programa. Els assistents a les activitats a l'Espai Jove, per exemple, ja han acudit a la projecció d'una de les pel•lícules en cartellera, una visita que els ha servit per a posar en comú impressions i debatre sobre la trama del llargmetratge, tot aprofitant així el visionat com a un recurs pedagògic. Però no sempre es farà així, indiquen des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alzira, sinó que també es pot aprofitar l'ocasió per a gaudir del cine com una activitat d'oci simplement, amb els amics o amb la família.

L'objectiu d'este acord és establir un marc per a la realització en comú d'activitats destinades a l'ús i gaudi de les sales cinematogràfiques Kinépolis Alzira per mitjà d'una«aliança estable de col•laboració amb l'Ajuntament d'Alzira, per al procés d'intervenció social institucional per a la població en situació de vulnerabilitat que és atesa des de l'Àrea de Serveis Socials». El propòsit és dinamitzar i realitzar actuacions d'inclusió destinades al conjunt de veïns i veïnes del municipi d'Alzira, que siguen coherents amb les directrius d'intervenció social fixades per la direcció de l'Àrea de Serveis Socials i del Centre de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Alzira treballant de manera intersectorial amb els recursos soci-comunitaris del municipi. Així, el departament municipal vol potenciar l'oci i temps lliure com a eina socioeducativa de prevenció de conductes disruptives, que afavorisquen el desenvolupament psicosocial dels i les menors en situació de vulnerabilitat social, generar processos d'aprenentatge, enfortir el treball en xarxa amb els diferents agents i institucions, potenciar un moviment social actiu amb inquietuds comunitàries i potenciar l'empoderament de les dones i menors en situació de vulnerabilitat amb la finalitat d'augmentar la seua participació i la seua presència en l'espai públic.

L'acord se centra en obrir les sales d'El Punt a «persones en vulnerabilitat per poder participar de l'oci i l'esplai», també perquè xiquets i joves puguen «gaudir d'altre tipus d'activitats» al recinte i, fins i tot, assistir «fora de l'horari habitual de les projeccions», explica l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez. Es tracta de posar a l'abast de la població més vulnerable l'accés a les estrenes de pel•lícules i d'altres representacions culturals a les quals, d'altra manera, no podrien acudir,bésiga pel cost de les entrades o bé siga per la manca d'iniciativa o de suport al seu entorn per a realitzar esta activitat, explica. La col•laboració, que es renovarà previsiblement el pròxim 2022 amb la intenció de mantindre l'oferta activa durant tot l'any, «demostra la sensibilitat del món empresarial, en este cas dels cinemes Kinépolis, amb tota la ciutadania per facilitar-ne l'accés al cine», conclou l'alcalde.

 

Noticias #Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA