Tus Noticias de La Ribera

Programació Cultural d'Alzira per als dies 23 i 25 de Juny

ESPECIAL MÚSICA – LES ARTS VOLANT

Dijous 23 de juny de 2022. Plaça Major, a les 22:00 hores

ÒPERA amb LES ARTS VOLANTS

EL TUTOR BURLAT, de Vicente Martín i Soler

Direcció d'escena i escenografia: Jaume Policarpo

Direcció d'escena de la reposició: Allex Aguilera

Violante: Aida Gimeno, Saray García / Don Fabrizio: Oleh Lebedyev, Marcelo Solís / Pippo: Omar Lara, Carlos Reynoso / Il Cavaliere: Marc Sala / Dona Menica: Larisa Stefan / Anselmo: Gonzalo Manglano / Pianista: José Jaime Hidalgo .

Producció del Palau de les Arts Reina Sofía.

El cavaller Don Lelio confessa al seu criat Anselmo el seu amor per Violante, pupil·la del seu amic Fabrizio, qui anhela casar-se amb ella pels seus diners, tot i que ella el menysprea. Don Lelio sol·licita cortejar-la i Fabrizio accedeix de mala gana. Violante presumeix de no creure en l'amor, fins que es troba amb Pippo, un pastor ric oriünd del seu poble. Els tres homes, cadascú per la seua banda, despleguen una sèrie d'intrigues, gelosia i enganys per a conquistar a la xica.

Finalment, surt la flama entre Pippo i Violante, els quals, amb l'ajuda de Menica -la filla del tutor- se les componen per a donar una lliçó als altres dos pretendents. Tots es reuneixen al final i canten al triomf de l'amor.

MÚSICA AL CLAUSTRE 2022thumbnail ORQUESTRA

Dissabte 25 de juny de 2022. Auditori de la Casa de la Cultura, a les 18:00 hores

RECITAL DE PERCUSSIÓ I ELECTRÒNICA

Xavi Sanchis presenta _LA VOZ DE LA VIDA_

Amb obres de: A. Masson, J. Pedro Oliveira, J. Torres i M. Matalon.

En este espectacle l'intèrpret intentarà plasmar la importància que tenen els instruments de percussió en la música del segle XXI, amb un repertori eclèctic i original per a percussió.

Un recital on es fusionen la percussió amb l'electrònica, a través d'obres de compositors actuals.

Entrada lliure.


Dissabte 25 de juny de 2022. Claustre de la Casa de la Cultura, a les 19:00hores

ROCK SIMFÒNIC

EL PEZ VOLADOR i l'ORQUESTRA DE CAMBRA DE L'SMA

L'any 1974 es crea l'Orquestra de Cambra de la Societat Musical d'Alzira. Es crea com a instrument necessari d'educació dels alumnes i com a resultat de la política d'implantació en la SMA dels instruments de corda. Són ja molts els professionals que s'han format en esta orquestra i que hi col·laboren assíduament.

El repertori de l'Orquestra abraça des de la música renaixentista, passant per la barroca i clàssica, fins a la contemporània. La formació bàsica és l'orquestra de cordes, que es veu ampliada amb instrumentistes de vent i percussió, membres de la Banda Simfònica de la Societat, quan el repertori ho exigix. Destaca el paper pedagògic que exercix en la seua ciutat, ja que realitza nombrosos concerts didàctics dirigits als centres educatius.

L'Orquestra de Cambra de la Societat Musical d'Alzira ha tingut com a directors Francisco Hernández Guirado, Ramón Herrero García i Àngel Crespo García.

Actualment, el seu director és Josep Ribes Villalba.

Entrada: 3 € (reduïda: 2 €)


VENDA D'ENTRADES ANTICIPADA

TAQUILLA DEL GRAN TEATRE: dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores

INTERNET: www.notikumi.es [1], les 24 hores

EL MATEIX DIA DE L'ACTE

Una hora abans de l'acte en la taquilla del recinte.

 

Noticias #Cultura#Alzira

La Ribera

TNR

logo capital cultural tz versiones Mesa de trabajo 1 Mesa de trabajo 1

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA