Tus Noticias de La Ribera

Alzira se suma a la celebració de la setmana europea de l’esport

• El 26 de setembre xarrada sobre salut cardiovascular

• El dia del cor, 29 de setembre la piscina coberta oferix activitats gratuÏtes

L'Ajuntament d'Alzira se suma a la festa de l'esport amb les activitats planificades amb motiu de la setmana europea de l'esport, que baix el lema #BeActive, se celebra simultàniament en 41 països europeus.

La Comissió Europea planteja esta iniciativa que té com a objectiu fomentar un estil de vida més actiu amb hàbits d'alimentació saludables que són la base d'una salut integral. "Cal fer partícips d'estes bones pràctiques a tots els sectors de la població, famílies, centres educatius, clubs esportius o centres de treball ja que és important conèixer estes pautes que ens ajuden a construir un món amb estils de vida més segurs per a la nostra salut"ha explicat el regidor d'esports Fernando Pascual.

Amb eixa pauta es planteja la xarrada que obrirà les activitats "Cómo retomar la actividad física tras un accidente cardiovascular", que tindrà lloc el dilluns 26 de setembre a la Casa de la Cultura a les 19:00 hores, a càrrec de Vithas Centro Médico. Els doctors Víctor Girbés, Coordinador de Cardiologia del Centro Médico Vithas Alzira, Josep Esteve, metge internista del Hospital Vithas Aguas Vivas i del Centre Metge Vithas Alzira i Rafael Moreno, internista del Centre Metge Vithas Alzira, seran els encarregats de portar a terme esta xarrada, especialment dirigida a les persones que han patit un accident cardiovascular, per tal d'ensenyar-los a adaptar els seus hàbits de vida i rutines per tal de millorar la seua salut cardiovascular.

L'assistència és gratuïta, però cal inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o per telèfon al 620 192 904.

La directora gerent del centre mèdic de Vithas a Alzira, Yolanda Herrero, ha destacat que aquesta xarrada és la primera de les actuacions que es realitzaran en col•laboració amb la regidoria d'esports i que pretenen promoure hàbits de vida saludable. En aquesta ocasió, dirigida especialment en aquelles persones que han patit un accident cardiovascular.

D'altra banda el dijous dia 29 celebrem el Dia Mundial del Cor, jornada que estarà dedicada a la prevenció de les malaltiescardiovasculars. Per a detectar qualsevol anomalia, portarem a terme accions senzilles però essencials com la pressa de tensió. Des de les 10 del matí fins a les 13:00 hores, un equip de professionals del Centre Vithas Alzira, portarà a terme una acció de presa de tensió arterial a totes les persones que s'acosten al estand. L'objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre les malalties, la seua prevenció, control i tractament.

Continuarem la jornada amb la participació dels clubs locals
 Jornada de portes obertes a la Piscina Municipal Coberta d'Alzira al llarg de tota la jornada, de 7:00 a 22:00 hores. Ús gratuït fins a completar aforament de la piscina el balneari i el gimnàs, com a mesura de foment d'hàbits saludables.

 Classe de gimnàstica de manteniment per a persones majors en la Piscina d'estiu, de 9:30 a 10:30 hores. Cal inscripció en la Piscina Coberta, fins a completar 30 places disponibles.

 Activitat aquàticaper a persones majors en la Piscina Coberta, de 10:30 a 11:30 hores. Cal inscripció en la Piscina Coberta, fins a completar 15 places disponibles.

 Máster Class d'Autodefensa en la sala multiusos de la Piscina Coberta, de 11:00 a 12:00 hores. Cal inscripció en la Piscina Coberta, fins a completar 20 places disponibles.

 Torneig de Pàdel Infantil en el Pàdel Venècia de 17:30 a 19:30 hores.

"Des de l'Ajuntament volem agrair als nostres col•laboradors, tant els clubs com les escoles o Vithas Centro médico per la seua participació en estes jornades i per la seua contribució a la salut del alzirenys i les alzirenyes" ha afegit el regidor.

Setmana europea de l esport FILEminimizer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noticias #Deportes#Alzira

La Ribera

TNR

logo capital cultural tz versiones Mesa de trabajo 1 Mesa de trabajo 1

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA