Tus Noticias de La Ribera

Festes de Sant Bernat 2023

Antonio José actuarà en les festes de Sant Bernat amb el seu disc El Pacto

Completen el cartell, la renovada Cinco Estaciones o els Mojinos Escozios, que actuaran junt a la Societat Musical d'Alzira


La regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alzira ha avançat part de la programació de de Sant Bernat, en juliol de 2023, on es confirma l'assistència de Antonio José per a les pròximes festes.

Des de la Regidoria de Festes s'ha programat una sèrie d'espectacles variats que intenten cobrir els diversos públics, des dels més menuts als joves i al públic més madur. La pauta sempre és poder oferir concerts als quals es podrà accedir per un preu baix, si comparem els preus de les entrades amb altres concerts.

Les festes s'iniciaran dimecres 19 de juliol amb l'orquestra La Tribu, que actuarà al recinte Firal de la ciutat. Dijous, 20 de juliol arriba unespectacle molt especial que uneix a la mítica banda MOJINOS ESCOZIOS i la Societat Musica d'Alzira, dirigida per Teo Aparicio, una col•laboració històrica amb la qual gaudirem al mateix recinte. Un dels grups més transgressors i divertits del panorama espanyol, els seus concerts en directe no deixen ningú indiferent, de totes les edats i tot tipus de públic. Al llarg de 22 anys de carrera han aconseguit fer humor i bon rock amb ironia i respecte, gran qualitat musical i crítica social.

ANTONIO JOSÉ i el seu Tour El Pactoa rribaran al recinte firal d'Alzira el divendres 21 de juliol. L'artista i compositor Cordovès s'haAntonio José 29015   - copia FILEminimizer convertit en menys de tres anys en l'artista emergent pop masculí, més important del país. Compta amb dos discs de platí, dos de platí digital, tres discs d'or. Vora 750.000 seguidors en xarxes i més de 2.3 milions d'escoltes mensuals en Spotify. Arranca el 2023 amb una nova gira, amb nou repertori i nova producció i format així com moltes sorpreses durant la mateixa. Les seues inquietuds artístiques i musicals li porten a aproximar-se a ritmes i sons nous però sempre, des del seu món pop i sense perdre l'essència que li identifica a tot el món. El públic podrà gaudir en directe de grans hits com "Por Mil Razones" o "A Un Milímetro de Ti", "Cuando te enamores" així com dels seus nous èxits "SinBuscarte", "Tengo", "El Plan".

 

CINCO ESTACIONES és l'evolució natural de la QUINTA ESTACIÓN, que omplirà el recinte firal amb el mateix esperit, estilDSC09220 FILEminimizer de música i energia, el dissabte 22 de juliol. Una banda que, l'any 2002, va creuar l'oceà i es va establir a Mèxic, des d'on van anar collint èxit rere èxit, aconseguint posicionar més de 10 #1 en pràcticament tots els països de parla hispana. Els membres fundadors originals del famós grup, Pablo Domínguez i Sven Martin,decideixen refundar la banda amb un nou i una incombustible vocalista argentina queKaritoVolpe, que aporta a la banda força, qualitat i frescor. El nou disc, produït i barrejat pel mateix Pablo Domínguez, vorà la llum a la tardor de 2023 i comptarà amb temes clàssics que tots coneixem i cançons noves escrites per la formació, que sorprendran. En acabar el concert seguirem amb l'orquestra Prometidaal Recinte Firal.

A banda dels concerts previstos al recinte firal, també, com és habitual, el cartell es completarà a la resta d'escenaris de la ciutat;cartell mojinos i sma ok-01 FILEminimizer la plaça Major i el parc Pere Crespí, on s'oferiran actuacions variades, divendres, dissabte i diumenge. Entre altres podrem gaudir del musical homenatge a Rafael Conde, el Titi, que tindrà lloc a la plaça.
Les activitats de les festes de Sant Bernat es completaran amb espectacles per als més menuts com el musical Frozen o els espectacles musicals Top 40 o Escándalo. També tindrem castell de focs d'artifici que dispararà la pirotècnia Crespo d'Alzira el dia 22 de juliol en acabar les actuacions musicals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Noticias #Fiestas Alzira

La Ribera

TNR

logo capital cultural tz versiones Mesa de trabajo 1 Mesa de trabajo 1

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA