Logo
Imprimir esta página

Sellent crea dos noves subvencions per ajudar a estudiants i emprenedors

  • Viernes, 19 Junio 2020 11:15
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Sellent crea dos noves subvencions per ajudar a estudiants i emprenedors FILEminimizerL'Ajuntament de Sellent vol estar més a prop de la ciutadania que mai i per això ha activat dos noves subvencions amb les quals busca premiar l'activitat formativa o empresarial dels seus veïns i veïnes.

El consistori que dirigeix Raquel Sancho ha obert dos noves línies de subvencions que es denominen Xec Formació i Transport d'Estudiants i Xec Emprenedor. Per a ser beneficiari de la primera ajuda cal tindre residencia en Sellent i estar cursant els estudis d'educació secundària o educació universitària en centres oficials o acadèmies de preparació de oposicions o postgrau universitari.

Per la seua part, per a optar a la subvenció denominada "Xec Emprenedor", cal ser treballadors en situació de desocupació o contractes que s'inscriguen com autònoms per a una nova activitat en el règim general de la Seguretat Social. Deuran inscriure's al RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms) i tindre residència en el municipi de Sellent.

Les noves ajudes activades per l'executiu local se sumen a una llarga llista de mecanismes de finançament que té en vigència el consistori i que permet donar fons per pròtesis òptiques (per a majors de seixanta-cinc anys), per la restauració de façanes arquitectòniques, la compra o autopromoció d'una primera casa entre els i les joves i per la natalitat, amb un Xec Bebè.

"Sellent s'està definint com una localitat que ajuda als seus veïns i veïnes, que està al seu costat, que els ajuda a il•lusionar-se i a donar passos per tindre una vida més plena. Estem obligats als pobles xicotets. Assegurar que disposen de totes les comoditats i que noten que els ajuntaments treballem dia a dia per fer-los la vida millor", argumenta l'alcaldessa, Raquel Sancho.

 

Noticias #Sellent

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA