Tus Noticias de La Ribera

La Junta de Germandats i Confraries dona 1150 euros al Fons Solidari Som Alzira

sopar JHHCC 1 FILEminimizer• S'ha destinat la recaptació integra de la rifa sopar de Confraternitat que va celebrar esta entitat el mes de març

Alzira, 19de juny de 2020.- La Junta de Germandats i Confraries (JHHCC) de Setmana Santa d'Alzira se suma a la iniciativa social 'Som Alzira' aportant els beneficis obtinguts de la rifa del Sopar de Confraternitat que es va celebrar el passat mes de març, l'últim dels actes que es va celebrar abans de decretar-se l'estat d'alarma i la cancel•lació de la Setmana Santa. En total es van aconseguir un total de 1.150 euros.

La JHHCC destina sempre la quantitat recaptada a este sopar a una obra social o solidària, en este cas s'ha decidit destinar-la a esta causa. El president de la JHHCC, Vicent Fábregues, ha destacat que "davant la situació que estan passant moltes famílies alzirenyes, la JHHCC ha decidit sumar-se a este projecte solidari impulsat per l'Ajuntament d'Alzira i poder així fer front a les conseqüències provocades pel coronavirus".

Fábregues també ha manifestat que "els confrares i germans alzirenys són molt solidaris amb els més vulnerables, com a exemple estan les campanyes solidàries d'arreplega que es realitzen des de les confraries, les germandats i la pròpia JHHCC. A més moltes col•laboren i ajuden als seus confrares més desfavorits així com a les Càritas de les seues parròquies. Ara és moment també d'arrimar el muscle i ajudar amb esta aportació."sopar JHHCC 2 FILEminimizer

"Volem agrair a la JHHCC i a la resta de persones i entitats que han fet la seua aportació per a poder ajudar a cobrir les primeres necessitats dels alzirenys i alzirenyes" assegura la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

Recordem que les aportacions es destinaran a atendre 600 xiquets i xiquetes per a continuar amb la beca de menjador de la Conselleria que acaba este mes de juny. D'esta manera, els mesos de juliol i agost aquells menors que estaven rebent la beca menjador durant l'estat d'alarma, tindran ara una ajuda per a aliments i productes de primera necessitat. Es tracta de beneficiaris del 100% de la beca de Generalitat.

Està prevista una inversió de 60.000 euros per tal de fer targetes mensuals de 50€ per a cada xiquet i xiqueta. Així, amb les aportacions al fons solidari Som Alziras'està col•laborant en l'alimentació dels i les menors de la ciutatque podran adquirir productes bàsics en els supermercats de la CooperativaConsum. El sistema és molt semblant al que es feia amb la Conselleria d'Educació els passats mesos. L'Ajuntament codifica els beneficiaris i passa una relació de codis a Consum. Amb este codi numèric la persona beneficiària arreplega la targeta al mateix supermercat i paga com qualsevol altra persona amb una targeta.

fondosocial VAL FILEminimizerSom Alzira
És un fons solidari que ha comptat amb les aportacions de la ciutadania i que seguix en marxa per a seguir rebent donacions solidàries destinades a cobrir primeres necessitats dels alzirenys i alzirenyes.Cal recordar que les aportacions suposen un benefici fiscal per a les persones que donen.

Els interessats poden fer la seua aportació al compte de Caixa Popular ES09 3159 0054 2426 9480 2923.

 

 

 

 

 

Noticias #Junta de Hermandades y Cofradías #Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA