Logo
Imprimir esta página

Notícies Bibliotecàries Guadassuar

  • Lunes, 14 Septiembre 2020 12:32
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

guaEn setembre continuem amb els serveis de préstec i devolució de llibres i reprenem les activitats presencials: els nostres Clubs de lectura d'adults i infantil i juvenil; el taller de pensament per a joves i iniciem el cicle de narració oral i poesia recitada.

El dia 1 d'octubre tenim una visita molt especial: la de l'escriptor valencià Vicent Josep Escartí, que conversarà amb les lectores i lectors sobre la seua obra El mas de les ànimes, premi Enric Valor de Novel·la, dins del projecte #ZonaLlibre.

En totes les activitats hi haurà màxima seguretat i control, amb les mesures higièniques preceptives: ús de carasseta, gel hidròalcohòlic i separació física. Les places estaran limitades i hi haurà que apuntar-se per a cada activitat.

Del dia 10 al 20 de setembre la biblioteca estarà TANCADA per vacances.

 

1d94145d-b86f-43d0-8893-459e97407a97 FILEminimizerLa primera sessió d'espectacles de xicotet format serà: Mr. Fem, amb Ruben Navarro, per a públic familiar:
Cantacontes creat per a fomentar l'ecologia i les bones pràctiques del reciclatge als més xicotets. Per a això utilitza contes i cançons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IG

2G FILEminimizer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3G FILEminimizer

 

Proposta del Club de Lectura infantil i Juvenil per a octubre. Ja podeu recollir els llibres en préstec per a llegir-los!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noticias #Cultura #Guadassuar

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA