Logo
Imprimir esta página

L'Ajuntament d'Alginet activa el I Pla d'inclusió i cohesió social 2021-2025

  • Lunes, 07 Junio 2021 11:11
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

La Conselleria de Polítiques Inclusives ha donat una subvenció de 12.000 € a l'Ajuntament d'Alginet amb l'objectiu de dur a terme el I Pla d'inclusió i cohesió social 2021-2025

 

Impulsat per la Regidoria de Benestar Social, aquest primer pla pretén crear un document de treball que proposarà les línies bàsiques de la política social per al conjunt de la població d'Alginet.

L'objectiu és donar resposta a les diferents necessitats socials de les persones en situació de risc i exclusió social de la localitat, desenvolupant el Pla Valencià d'Inclusió i Cohesió Social.

Carmen Ribera, regidora de Serveis Socials comentava que "aquest pla naix de la necessitat de tindre una ferramenta d'ordenació i direcció estratègica per a prendre mesures davant les necessitats reals dels col•lectius més vulnerables. És per això que el Pla es va a fer d'una manera participativa i activa dels veïns d'Alginet. Per a poder reduir els factors de desigualtat social i vulnerabilitat primer cal identificar-los".

El dimecres, 2 de juny, es va fer la primera presa de contacte per tal de planificar l'agenda i el cronograma a seguir on van estar presents, la Regidora de Serveis Social, Carmen Ribera, i l'equip de Serveis Social d'Alginet.

Dins del Pla també es contemplarà un procés de participació ciutadana. Aquesta participació dels veïns i veïnes d'Alginet, es portarà a terme mitjançant enquestes elaborades per Kanals Box, S.L., empresa responsable de l'elaboració del Pla. A més es realitzaran encontres amb els diferents agents socials del municipi.

El Pla busca conéixer la situació concreta de les persones d'Alginet i així definir quin son els problemes que els afecten per poder marcar els objectius evitant que cap persona quede exclosa.

 

Noticias #Alginet

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA