Tus Noticias de La Ribera

Alzira liquida el Pla Resistir amb una bonificació addicional a cada beneficiari

L'Ajuntament d'Alzira liquida el romanent del Pla Resistir amb una bonificació addicional de 188 euros a cadascun dels beneficiaris

Alzira ha completat ja la liquidació de la quarta fase d'este Pla i la Comissió de valoració ha aprovat el repartiment de manera equitativa d'un romanent de 88.514 euros, entre els beneficiaris, 464 empreses i autònoms subvencionats. "Hem decidit el repartiment del romanent de forma proporcional entre els beneficiaris de les 4 fases, que suposarà una quantitat de vora 200 euros addicionals" ha explicat l'alcalde de la ciutat, Diego Gómez. "A més -afig- cal donar viabilitat als diferents sectors, dins del que ens ha permés la legislació sobre els destinataris del Pla Resistir"

Recordem que els beneficiaris de les ajudes estan regulats segons el decret de Conselleria i l'Ajuntament ja ha esgotat el tipus de negocis que estan permesos. "L'import d'estes ajudes, va destinat a protegir el teixit econòmic alzireny i promoure l'activitat empresarial", ha explicat el regidor d'Hisenda, Albert Furió.

El pagament de les ajudes s'ha efectuat mitjançant transferència bancària al compte indicat per la persona sol•licitant, sempre i quan s'haja justificat el compliment dels requisits exigits en la convocatòria. L'objectiu de l'Ajuntament ha estat en tot moment començar a pagar les ajudes com més prompte millor.

Fase 1
Dirigida a restauració, turisme, cultura
270 ajudes atorgades
Total.............................627.278 €
Fase 2
Dirigida a festa i oci
59 ajudes atorgades
Total.............................130.600 €

Fase 3
Dirigida a tèxtil, calcer i arts gràfiques
81 ajudes atorgades
Total.............................178.200 €

Fase 4
Dirigida a estètica i guarderies
60 ajudes atorgades
Total.............................125.400 €
Pendent de resoldre 3 requeriments

TOTALS
470 ajudes atorgades
total.....................1.061.478 €
romanent................88.514 €

L'alcalde també ha volgut insistir en el treball que s'ha fet i es continua fent des de l'Ajuntament per tal de reactivar l'economia local, amb estes ajudes o qualsevol altra d'àmbit autonòmic o local. "Continuarem treballant per a donar suports als nostres comerços i empreses i facilitarem la tramitació per a millorar l'economia de la nostra ciutat". Un exemple és la nova edició de bons al comerç que injectarà 150.000 € al comerç local. L'acció suposa la venda de 1500 bons de 100€ cadascun, en la qual el ciutadà paga 60 euros i els altres 40 són a compte de l'Ajuntament d'Alzira.

PLA RESISTIR
Les ajudes de Pla Resistir Ajuntaments, són compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualssevol administració o ens públics o privats nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat, dirigides a cobrir despeses corrents des d'abril de 2020, tenen una quantitat fixa de 2.000€ per cada persona treballadora autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores i d'una quantitat fixa de 200€ per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d'aquestes microempreses i persones treballadores autònomes.

El Pla Resistir que a Alzira compta amb 1.149.000 euros dels quals l'aportació de l'Ajuntament és de 172.000 euros.

 

Noticias #Economía#Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA