Logo
Imprimir esta página

Alzira baixa el ritme de contagis de la COVID-19 i se situa en 205 casos per cada 100.000 habitants

  • Jueves, 26 Agosto 2021 12:37
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

• En els últims tres dies hi ha hagut 9 casos

Alzira baixa el ritme de contagis de la COVID-19 i se situa amb 94 casos actius. Una xifra que situa la ciutat amb una taxa d'incidència del 205 per cent mil habitants i que confirma la tendència a la baixa dels contagis que s'han viscut durant el mes d'agost.

La dada més positiva és que el ritme de contagis s'alentix, ja que en els últims tres dies hi ha hagut nou casos nous.

Pel que fa a la vacunació, tal com ha confirmat la regidora de Sanitat, Gemma Alós, «ja està citada per a vacunar-se tota la població major de 12 anys que acabarà de vacunar-se durant les pròximes setmanes».

Precisament, la pròxima setmana s'inocularan ja segones dosis per a la població més jove. La regidora de Sanitat, Gemma Alos, ha volgut destacar «el comportament exemplar dels jóvens que han acudit massivament a vacunar-se; més del 80 % dels citats s'han vacunat».

D'altra banda, es programarà un dia de vacunació extraordinària sense cita prèvia per a aquelles persones que no s'han pogut vacunar, encara que hagen estat citades, o que no ho han fet perquè tenien la COVID-19 o estaven fent la quarantena.

 

Noticias #Alzira

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA