Tus Noticias de La Ribera

Actuacions de la regidoria de Serveis Urbans d'Alzira

---El servei públic de whatsapp es consolida a Alzira4477845A-9E52-493F-AB6D-F4BDB35DA7CB FILEminimizer

Des de la regidoria de Serveis Urbans es reben diàriament una gran quantitat de missatges al servei municipal de whassap, on veïns i veïnes d'Alzira comuniquen les incidències que observen a la ciutat. Els missatges que es reben a este servei, que va entrar en funcionament en 2017, estan relacionades amb diferents assumptes com l'electricitat, la neteja, el transport urbà, els parcs, els jardins i el manteniment de la via pública, entre d'altres.

Les principals incidències que la ciutadania ha comunicat a la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques mitjançant l'aplicació de whatsapp han estat en un 38% el deteriorament de la via pública, un 27% avisos per abandonament de trastos als carrers i abocadors incontrolats, un 14% per tema de fanals i enllumenat públic, un 6% per temes de jardinera, un 5% per neteja de la via pública, un 3% pel servei del transport urbà i el 7% restant referent a altres temes que no són competència de la mateixa regidoria.

En este 2022 s'han arribat als 2.500 missatges, el que fa una mitjana de 2.450 whatsapp a l'any al llarg dels cinc anys que està en funcionament este servei. Des de setembre de 2017 s'han rebut un total de 12.682 avisos.

Cal recordar que este servici de whatsapp, a través del número de telèfon 674 76 15 44, està disponible les 24 hores dels 365 dies de l'any amb un horari de resposta de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 hores, i els missatges que s'intercanvien entre l'Ajuntament i cada ciutadà són privats.

El regidor, Fernando Pascual, també ha destacat que: "Estem molt satisfets de la bona acollida d'este servei entre la ciutadania en estos 5 anys. Un balanç molt positiu, tant per part de la ciutadania com per la capacitat de resposta del departament". L'edil ha afegit que: "La col•laboració dels veïns i veïnes de la ciutat ens permet reparar les deficiències i anomalies de forma ràpida i eficient".

 

 

---Millora la il•luminació del parc del drac a al carrer Pere MorellDC61C2C3-755D-41AB-87E9-2EE30935F66C FILEminimizer

La regidoria de Serveis Urbans ha millorant la il•luminació de la zona de jocs coneguda popularment com el parc del drac ubicat al carrer Pere Morell. S'han canviat 25 lluminàries por altres de tecnologia LED per tal de millorar la il•luminació en este parc, eliminant així les zones de penombra existents junt als jocs infantils.

Esta intervenció està emmarcada dins del pla d'Eficiència Energètica de la ciutat d'Alzira, aconseguint un estalvi econòmic i energètic que se suma a les ja realitzades a altres zones, carrers i polígons d'Alzira durant esta legislatura.

Cal recordar que la il•luminació LED utilitza un 80% menys d'energia que els llums incandescents per produir la mateixa quantitat de llum, el que significa que són molt més eficients i que efectivament poden servir per a implementar mesures de reducció de les emissions de carboni. Emprar il•luminació LED ofereix una major vida útil i facilita un major respecte al medi ambient i millora la qualitat lumínica dels carrers d'Alzira.

El regidor responsable de l'àrea, Fernando Pascual ha manifestat que "Seguim treballant per a les persones i per al planeta. A més millorem el dia a dia dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat que podran gaudir d'estos jocs ara que es fa més prompte de nit" L'edil ha destacat també que "Fem també d'Alzira una ciutat més sostenible, eficient i respectuosa amb el medi ambient".

Cal destacar que a més de les millores en matèria llumínica, també s'estan duent a terme millores als jocs i tanques del parc que en breu estaran finalitzades.

 

 

---Millora de l'enllumenat a la plaça Concha Piqué i dels Reis d'Orient003F6242-4775-4336-9955-EAB9A8F03E24 FILEminimizer

• Els fanals utilitzats són el ubicats anteriorment a la plaça del Regne

Les places de Concha Piquer i dels Reis d'Orient ja compten amb una nova il•luminació LED. A més s'ha vist millorada la seua imatge amb la col•locació dels fanals d'estil fernandí/isabelí ubicats anteriorment a la plaça del regne. Quedant així reubicats en la seua totalitat

La instal•lació d'estos fanals d'estil clàssic a esta zona del centre històric ha estat realitzada després d'un estudi lumínic i paisatgístic d'ambdues places ubicades al perímetre del barri la Vila. Esta intervenció està emmarcada dins del pla d'Eficiència Energètica d'Alzira, aconseguint un estalvi econòmic i energètic

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha manifestat que "Estos fanals ubicats ara a estes dos places de la nostra ciutat milloren l'entorn d'esta zona, dotant-la d'història i amb una millora de la il•luminació". L'edil també ha recordat que "La il•luminació LED utilitza un 80% menys d'energia produint la mateixa quantitat de llum i per tant són molt més eficients i segueixen els objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030".

 

 

Noticias #Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA