Tus Noticias de La Ribera

Alzira reunix dissabte el millor Tenis Taula de la Comunitat Valenciana

• Prop de 70 jugadors i jugadores entre els 11 i els 83 anys participaran en la competició dissabte que ve.

• Enguany, la competició bat records pel que fa a la participació femenina.

• El club de tenis taula Alzira aspira que la ciutat siga una de les seus del campionat europeu.

Alzira acollirà el pròxim dissabte 18 de maig els XXXVII campionat autonòmic absolut de tenis taula i el campionat autonòmic per a persones amb discapacitat física. Una competició que tindrà lloc al pavelló Pérez Puig des de les 8 del matí a les 21:00 hores.

Es disputaran els campionats autonòmics absoluts d'individual i dobles en categoria masculina i femenina. A més en dobles, hi haurà prova mixta. Per a la categoria masculina la inscripció s'ha limitat als 40 jugadors, 20 dels quals són els millors jugadors inscrits en el rànquing de la FTTCV, més altres 20 que han estat seleccionats al llarg de les últimes setmanes. En la categoria femenina s'han inscrit 13 dones i enguany a més s'ha batut el record en la competició mixta, ja que hi participaran 13 parelles de dobles mixtes. La presidenta de la Federació de Tenis Taula de Comunitat Valenciana, Mónica Hortal ha destacat que "a Alzira es batrà el rècord de participació femenina en este tipus de competició i, per tant, també en la d'equips mixtes"tennis taula FILEminimizer

Pel que fa al Campionat autonòmic per a persones amb discapacitat física, es jugaran les categories de Peu ( classes de 6 a 10) i Cadira ( classes d'1 a 5) mixte i participaran sis persones El campionat es disputarà el mateix dissabte dia 18 per la vesprada.
En la presentació del campionat que ha tingut lloc este matí a l'Ajuntament d'Alzira, tant l'alcalde d'Alzira Alfons Domínguez com el regidor d'Esports, Vicent de la Concepción, han felicitat el Club Alzira Tenis Taula pels resultats de l'Hortitec tenis taula en la competició, que permetrà que participen en els campionats europeus que continue situat en l'elit del tenis taula espanyol, ja que s'ha mantingut durant quatre anys consecutius en primera categoria. Per a De la Concepción "és un orgull i satisfacció albergar esta competició d'una disciplina tan intergeneracional, ja que trobarem jugadors entre els 11 i els 83 anys".

Alzira, possible seu de competició europea
Per la seua banda, el president del Club Alzira Tenis Taula, Àngel Balaguer ha agraït a la Federació la confiança dipositada en Alzira, tant en el club com en l'Ajuntament i ha destacat que el Pérez Puig "és un lloc privilegiat, tot i que és un pavelló vell, hi ha hagut millores que convertixen este espai en un lloc abellidor per als jugadors de tenis taula, per la seua accessibilitat, la seua situació i facilitat d'arribar des de distints punts de la Comunitat Valenciana. Estes condicions han fet que el club plantege a l'Ajuntament la possibilitat que Alzira siga seu de la competició europea la pròxima tardor. Així ho ha avançat Balaguer, que ha comparegut junt amb el director esportiu del Club Alzira Tenis Taula Jose María Guillot. Per la seua banda, Guillot considera que fer este tipus de competició a Alzira de la mateixa manera que ser seu de la competició europea " li dona visibilitat a este esport olímpic i minoritari que compta a Alzira amb un gran planter de jugadors". De fet en esta competició autonòmica participaran tres jugadors del club alzireny tot i que no podrà estar un dels millors jugadors del club Jose Carlos Guillot, al qual els compromisos internacionals li impedixen estar este cap de setmana a Alzira i revalidar el títol.

 

 

Noticias #Club de Tenis Taula Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA