Tus Noticias de La Ribera

Concurs de Twitter Falla Plaça Malva

Concurs Twitter Falla Plaça Malva FILEminimizerLa Falla Plaça Malva d'Alzira convoca el Premi #AmbLaLlenguaFora a la millor piulada sobre la promoció del valencià en qualsevol dels àmbits de la nostra societat #PALF18.

El Premi #PALF18 s'afig a l'ampli ventall depropostes eductives i culturals que la comissió de la Falla Plaça de la Malva porta impulsant des de fa trenta anys i amb aquesta iniciativa pretén difondre totes aquelles activitats relacionades amb la promoció de la nostra llengua que tinguen una aparador pública través d'una de les xarxes socials més populars.

 

BASES:

1. El premi es desenvolupa a través de la xarxa social de Twitter i l'únic requisit per a participar-hi és ser seguidor del compte de la Falla Plaça Malva (@FallaLaMalva).

2. Les piulades que opten al premi han de tractar sobre la promoció del valencià en l'àmbit públic, tindre un caràctersatíric i estar escrites en valencià. A l'hora d'escollir el guanyador del premi, el jurat tindrà en compte la cohesió i creativitat i valor literari del text obtingut.

3. Encara que la llargària dels missatges està limitada i això sempre dificulta la creació els microtextos, els participants hauran de fer servir un llenguatge llegible evitant l'ús d'abreviatures.

4. Les piulades participants han de publicar-se en Twitter abans les 23.59 hores de l'1 de desembre de 2017.

5. Cada piulada pot tenir un màxim de 132 caràcters, seguit d'un espai i de l'etiqueta #PALF18.

6. Cada participant pot participar amb un nombre màxim de 3 piulades per cada compte personal.

7. Hi haurà un primer premi de 140 euros i un segon, de 40 euros. A més, hi haurà 10 mencions a la resta de millors piulades. Aquestes dotze piulades seran publicades en el llibre de la falla d'enguany i rebran un lot de llibres de la campanya Llegir en Valencià que cada anyorganitza la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

8. El jurat està integrat per membres de l'equip de redacció del llibre de la Falla i altres persones relacionades en l'àmbit de la promoció del valencià que tinguen una presència habitual en Twitter. El jurat tindrà en compte la qualitat de cada piulada presentada així com la quantitat de comentaris i el nombre de RT.

9. Alllarg del mes de desembre el jurat farà públiques les piulades finalistes. El veredicte definitiu així com el lliurament de premis es realitzarà durant la Setmana Cultural que cada any organitza la Falla Plaça Malva d'Alzira.

10. Els participants eximeixen l'organització de qualsevol responsabilitat derivada del plagi o qualsevol altra transgressió de la legislació vigent en què pogueren incórrer els participants.

11. Els autors de les piulades enviades al concurs cedeixen els seus drets de reproducció a l'organització perquè els expose en qualsevol de les pàgines web dels organitzadors i els divulgue a través dels seus comptes en les xarxes socials i en altres formats, sempre citant-ne l'autoria. A més, totes les piulades participants en aquest concurs podran ser publicades en el llibre (encara que no hagen sigut premiades) si l'equip de redacció ho considera pertinent. El premi es podrà declarar desert en cas que el jurat considere que cap de les piulades té la qualitat suficient. La participació en este concurs implica la plena acceptació d'aquestes bases.

ORGANITZA:

MALVA1 FILEminimizer

 

 

 

 

Associació Cultural Falla Plaça Malva.

 

PATROCINA:

MALVA2 FILEminimizer

 

 

 

 

 

Ajuntament Alzira.

 

COL•LABOREN:

MALVA3 FILEminimizer

 

 

 

 

 

SERVAL i Fundació Bromera per al foment de la lectura.

 

Noticias Falla Plaça Malva

Fallas Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.