Logo
Imprimir esta página

Carmen Sanchis Castillo va ser presentada com a Fallera Major 2020 de la Falla Plaça Malva

  • Martes, 21 Enero 2020 20:19
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

FALLA-MALVA-F1Compartirà el seu càrrec amb el president Enrique Furió Orba

La Falla Plaça Malva ha celebrat recentment, la presentació de la seua Fallera Major per a l'exercici 2019-2020, càrrec que ha recaigut en Carmen Sanchis Castillo, que estarà acompanyada pel president Enrique Furió Orba.

La vesprada va començar amb una concentració en el casal de la comissió per a després dirigir-se a arreplegar a la nova Fallera Major, Carmen Sanchis. Després es va fer el mateix amb Ana Justo, que s'acomiadava del seu càrrec després d'un any com a màxima representat de la Malva.

La presentació va tindre lloc en La Cotonera de la nostra ciutat. Carmen va ser la protagonista d'un acte que van presentar Marina Sampedro i Aina Romera.

Carmen i Enrique van comptar amb una exaltació feta per part de familiars; Triana Miquel Llopis i Pablo Acosta Sanchis, representants infantils de la comissió; l'Associació de Veïns del Raval de Sant Agustí; l'Associació Cultural Festes de l'Àngel de la Guarda; el grup de danses Les Folies de Carcaixent; les falles de la Plaça Major, Plaça de Forn, Camí Nou, Albuixarres i l'Associació Cultural Fallers pel Món i una sorpresa final a càrrec de Marta i Carla Sanchis, germanes de Fallera Major.

A la presentació va assistir Alfred Aranda, regidor de Cultura i Letícia Piquer, regidora de Joventut, tots dos de l'Ajuntament d'Alzira.

Amb el sopar i final de festa amb l'orquestra La Bestia es va dur a terme, un any més, l'acte principal per a la Fallera Major de la nostra comissió.

Falla Plaça Malva.

 

Ver galería de fotos.

 

Noticias Falla Plaça Malva

Fallas Alzira

La Ribera

TNR