Logo
Imprimir esta página

La Falla Primitiva proclama a Estefanía i a Ester, com a Falleres Majors 2018 de la comissió

  • Lunes, 20 Noviembre 2017 17:05
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

proclamació primitiva 1 FILEminimizerEl passat dissabte 28 d'octubre, la Falla Primitiva d'Almussafes baix la presidencia de Mª José Magraner Grau, es va vestir de festa per a celebrar l'acte de proclamació dels seus representants per al pròxim any 2018. Estefanía Monserrat Clérigues serà la Fallera Major de la comissió, Ester Malet Martínez la Fallera Major Infantil i els germans Álex i Jaume Costa Moreno els Presidents Infantils.

D'aquesta forma, Estefanía i Ester arrepleguen el testimoni de Maica Torromé i Nerea Carreres, respectivament, mentre que els bessons Álex i Jaume relleven en el càrrec a Juan Bautista Carsí.

A més, durant la vetlada es va presentar a Rafael Escribá Marí com a nou Faller Major d'Honor, en un any en el qual una dona exerceix, per primera vegada, com a Presidenta de la Falla, càrrec que actualment ostenta María José Magraner Grau.

L'acte, que es va celebrar en l'Hotel Duomo de Benifaió, va comptar amb la presència dels membres de l'entitat, familiars, amics i convidats d'altres comissions, així com d'autoritats locals, com l'alcalde d'Almussafes, Toni González i els regidors Andrés López, Teresa Iborra, Davinia Calatayud i Faustino Manzano.

 

Noticias Falla Primitiva

Fallas Almussafes

La Ribera

TNR