Tus Noticias de La Ribera

El C.F. Promeses Sueca celebra l'acte de cloenda de la temporada del seu desè aniversari

Més de tres-cents jugadors i jugadores integrats en díhuit equips FORMEN l'estructura de la coneguda com l'escola del "balonet".

Aquesta temporada el CF Promeses Sueca celebra el seu 10é aniversari i el 25 aniversari de l'escola de futbol, sota aquest marc, es va celebrar a l'Estadi Toni Puchades, l'acte de cloenda de la temporada 2022-23.

Un emotiu acte que va reunir a tots els components de la família del balonet, que baix l'atenta mirada de mares i pares, iaios i resta de familiars i amics, presentà els més de 300 jugadors i jugadores que componen l'escola.

La família del balonet creix any rere any, i des dels més menuts als més majors, han tancat una temporada on sobretot la diversió i el bon ambient han estat la nota principal, sent d'agrair l'esforç i implicació dels patrocinadors, mares, pares, iaios i iaies per fer-ho possible.

De cara a la pròxima temporada, es va presentar les inscripcions i els equipatges que vestirà el CF Promeses Sueca durant la temporada 2023/2024, on els colors del cel tornar a lluir al primer equipatge.

Incidint en les xarxes socials, l'escola del balonet, supera els 3000 seguidors a Facebook i els 1500 a Instagram, estant present també a la resta de xarxes socials com TikTok, Twitter i Telegram. A més, enguany s'ha incorporat l'app 360player per a millorar la gestió i comunicació del club.

Al llarg de la temporada s'han realitzat diversos campus i jornades de tecnificació, i actualment està obert el termini d'inscripcions del campus d'estiu, on el passat curs van assistir més d'un centenar xiquets i xiquetes el passat curs, i que de segur tornarà a ser un èxit de diversió, a més, d'ajudar a les famílies a conciliar la vida familiar i laboral.

A més, es va aprofitar per a anunciar l'exposició que es durà a terme del 12 al 14 de maig a l'Ateneu Sueco, en la que es farà un xicotet repàs als deu anys del Promeses Sueca i els vint-i-cinc anys de l'associació de mares i pares de l'escola de futbol de Sueca.

A l'acte es va poder acomiadar Rafa Navarro, que ha estat director esportiu durant tots aquests anys, i que enguany ha deixat l'escola per a incorporar-se a la Federació de Futbol de Mauritània, i passar al món del futbol professional.

Així, es va aprofitar l'ocasió per a presentar en societat i de manera formal al que va ser escollit per unanimitat com a nou director del C.F. Promeses Sueca, Carles Pastor, que fins a enguany ocupava el lloc de Coordinador Esportiu.
Carles Pastor és un tècnic de la casa, jove, format i amb una dilatada experiència i trajectòria, a més, de ser una persona molt volguda i estimada per tots els membres de la família del balonet.

Per a tancar l'acte, es van dirigir al públic assistent el director de l'escola eixint Rafa Navarro, el nou director esportiu Carles Pastor, i el president de l'escola, Carles Coves: "Com a President es un orgull veure com cada vegada són més xiquets i xiquetes s'animen a fer esport a la nostra escola, i com aquells que van començar de ben menuts, hui conformen un primer equip del CF Promeses Sueca, amb quasi tots els jugadors de casa i del nostre poble i voltants".

També va adreçar unes paraules la Regidora d'Esports, Cèlia Beltran, que va animar al públic assistent a reivindicar les instal·lacions esportives que un poble com Sueca mereix.

Des del CF Promeses Sueca ja s'està treballant de cara a la temporada vinent, per tal d'assolir que vinga plena d'èxits, on la família del balonet continue creixent, i fomentant la pràctica de l'esport i els valors entre els joves de la localitat i voltants. Amunt Promeses Sueca!! Jo soc del balonet.

 

VER GALERÍA DE FOTOS AQUÍ.

 

 

Noticias #CF Promeses Sueca

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.