Logo
Imprimir esta página

Les Falles Carletines se celebraran del 8 al 12 d’octubre

  • Viernes, 29 Enero 2021 11:23
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Les comissions falleres de Carlet aposten pel mes d'octubre per a celebrar les Falles. Així ho han acordat els presidents de les comissions carletines, ateses les circumstàncies actuals, que traslladen la celebració del 8 al 12 d'octubre.

La Junta Local Fallera ha aprofitat el comunicat per a mostrar els seu suport a tot els sectors que s'estan veient afectats per les circumstàncies i al món faller per la situació que s'està vivint.

Les falles es reuniran mensualment per tal d'analitzar la situació.

La decisió de la Junta Local Fallera carletina va en la mateixa línia d'altres juntes locals de la Comunitat Valenciana, que es reuniren el passat 14 de gener amb representants del Govern valencià. Una reunió que va servir per a establir que no es renunciava a la celebració de les festes josefines, peròs'ajornava la celebració a partir del segon semestre de l'any, amb el compromís del màxim compliment de les normes sanitàries.

Comunicat Falles 2021 FILEminimizer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noticias #Junta Local Fallera Carlet

Fallas Carlet

La Ribera

TNR