Tus Noticias de La Ribera

3 COMUNICAT OFICIAL COVID-19 AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ

BENI 3L'alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz Martínez i el seu equip, davant l'actual situació sanitària creada per les últimes informacions a nivell nacional, autonòmic i provincial sobre el COVID-19 i desprès d' haver-se reunit el grup de treball municipal es considera oportú ampliar mesures preventives.

Així, fins hui divendres 13 de març, a les 14 hores podem oferir la següent informació:

1) Informar a hores d'ara no tenim constància de cap cas de Coronavirus a Benifaió.

2) Reiterar que els comunicats 1 i 2 de data 11 i 12 de març de 2020 estan vigents i disponibles en el tauler de edictes de l'Ajuntament i seu electrònica.

3) Informar que per Resolució de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública s'han suspès les següents activitats:

-Activitat relativa a centres d'oci especialitzats d'atenció a majors (CEAM), clubs socials de jubilats, llars del pensionista o similars, tots ells de qualsevol titularitat, l'objectiu de la qual siga cultural o d'oci, per a limitar la propagació i contagi pel Covid-19.

-Les activitats i viatges d'oci, culturals o similars, organitzats per centres socials i educatius de qualsevol nivell, associació, entitat cultural o altres, que es desenvolupen dins o fora de la Comunitat Valenciana, per a limitar la propagació i el contagi del Covid-19, entre aquests, i a títol enunciatiu, les activitats de termalisme i de vacances socials

-Els programes d'intercanvi de professorat i alumnat, així com les estades formatives del personal docent de qualsevol nivell educatiu, per a limitar la propagació i el contagi del Covid-19.

-Les pràctiques que es realitzen en qualsevol centre sanitari ubicat al territori de la Comunitat Valenciana per part de l'alumnat de centres educatius de titularitat pública i privada dels graus en Ciències de la Salut o altres titulacions i cicles formatius, incloses les pràctiques dels cicles formatius de Formació Professional. Aquesta mesura especial es mantindrà fins que la situació sanitària en relació amb el coronavirus Covid-19 permeta ser reconsiderada i modificada o finalitzada.

4) Informar que el Consell de la Generalitat ha suspès l'activitat lectiva a partir de dilluns 16 de març de 2020 de manera indefinida en tots els nivells educatius, inclòs l' escola d' adults i resta d' activitats tant públiques com privades.

5) Revocar totes les autoritzacions pel que fa a l'ocupació d'espais públics atorgades a associacions o altres entitats col·lectives anàlogues.

6) Demanar a la ciutadania evitar, en la mesura del possible, la realització de gestions que no siguen urgents de manera presencial i utilitzar el mitjans electrònics, amb indicació que l'Ajuntament a partir del proper dilluns dia 16 habilitarà nous canals telefònics per fer consultes i evitar desplaçaments innecessaris.

7) Acordar, en acabar la jornada laboral del dia 13 de març de 2020, el tancament del poliesportiu municipal, piscina coberta, centre cultural i biblioteca municipal, quedant per tant en suspens tota la activitat dels referits edificis municipals.

8) Acordar el tancament dels parcs infantils i demés espais d'oci de caràcter públic i, procedir a intensificar les tasques de neteja i desinfecció dels mateixos.

9) L'Ajuntament reitera les recomanacions higièniques fetes fins ara i, aquelles enfocades a reduir la vida social, evitant desplaçaments innecessaris i, apel·la a la col·laboració i responsabilitat ciutadana per afrontar aquesta situació de caràcter extraordinari.

En el moment que es tinga més informació oficial al respecte publicarem un nou comunicat, tal i com ja vam informar ahir, diàriament seguint els criteris de transparència informativa.

Benifaió, 13 de març de 2020.

 

Noticias Institucionales Benifaió

La Ribera

TNR

netllar600x100 Banner3

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA