Tus Noticias de La Ribera

Tot a punt per a la la IX Edició del Certamen Nacional de Teatre Amateur Ciutat de Carcaixent

S'han presentat 76 obres de les que s'han seleccionat les 4 finalistes que es representaran al Teatre D. Enrique durant el mes de febrer

A partir del 31 de gener estaran disponibles a la venda les entrades per a les obres de teatre participants en la IX Edició del Certamen Nacional de Teatre Amateur Ciutat de Carcaixent – Premi Pascual Peralt, organitzat pel Grup de Teatre Àgora en col•laboració amb l'Ajuntament de Carcaixent. De les 76 obres presentades, s'han seleccionat 4 finalistes que es representaran tots els dissabtes del mes de febrer al Teatre Don Enrique a les 19:00 hores. L'acte de lliurament de premis se celebrarà el dia 5 de març al mateix teatre junt la representació de l'obra, «Serendipia», de la companyia alzirenya, Suc de Teatre (La Tarumba).

En esta IX edició es contemplen diversos premis que van des de 2.000 a l'obra de la companyia guanyadora fins a 900 euros del quart premi. També s'estableixen distincions a millor direcció, millor actor i actriu, millor actor i actriu de repartiment, millor escenografia i premi del públic. Totes les entrades tenen un preu de 5€ i la venda es realitzarà a partir del dimarts 1 de febrer fins el 4 de febrer a la taquilla del teatre de 19:00h a 20:30 hores, i també a la taquilla del teatre els dies dels espectacles, 1 hora abans del començament de la representació.

S'han presentat companyies de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Salamanca, Burgos, Lleó, Navarra, Múrcia, Ciudad Real, Cuenca, Zamora, Pontevedra, Madrid, Toledo, Sevilla, Cordoba i Granada, amb un total de 76 obres, de les quals, quatre, han sigut seleccionades per un jurat, expert en Arts Escèniques, i després de llargues deliberacions, per a participar en el certamen.

Les obres seleccionades són:

- El dissabte 5 de febrer se representarà l'obra "Don Quijote en los infiernos" per la companyia Atrote Teatro, d'Elx.

- Dissabte 12 la companyia Bestiario, de Madrid, posarà en escena "El viaje a ninguna parte".

- Dissabte 19 de febrer serà el torn de "La voz Humana" de Foromutis de Benidorm.

- Per últim el dissabte 26 la companyia Teatre Circ d'Alcoi representarà "La tortuga de Darwin".

El lliurament dels premis es realitzarà el dissabte 5 de març, amb l'actuació del grup Suc de Teatre, La Tarumba d'Alzira, amb el seu espectacle "Serendipia".

Pasqual Boqueta, regidor de Cultura s'ha mostrat molt satisfet per la bona acollida que ha tingut la convocatòria per part de les companyies amateurs «el suport que té este premi és una manera de transmetre des de Carcaixent l'estima que es té al teatre en totes les seues variants». El regidor també ha volgut agrair a Àgora i a la Federació Valenciana de Teatre Amateur la seua implicació en la nova edició del certamen "sense dubte, l'èxit de la convocatòria es deu a la feina de difusió que s'ha fet des del grup de teatre i la federació i les ganes i implicació que sempre demostren amb el teatre i amb Carcaixent». Així, ha animat a la població a acostar-se al Don Enrique a gaudir de totes les obres programades «i a demostrar, una vegada més, l'afició i estima que els carcaixentins i carcaixentines senten pel teatre».

 

Noticias #Cultura#Carcaixent

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA