Tus Noticias de La Ribera

Tània Sàez López passa el testimoni com a Festera Major de Sueca a Zaida Fandos Gorris per al 2019

El saló de plens de l'Ajuntament de Sueca ha acollit l'acte de proclamació de la Festera Major per a la Fira i Festes de Sueca del 2019. Tània Sàez López, com a Festera Major del 2018 i la seua cort d'Hornor, Claudia Talens, Gema Machí, Cristina Balsera, Paula Nieves, Alba Guillem i Irene Alapont, cediren el lloc a Zaida Fandos Gorris com nova representant de les festes del municipi per a l'any 2019. A l'acte van assistir l'alcaldessa Raquel Tamarit, el regidor de Festes Salvador Giménez, la corporació municipal, la Junta Local Fallera i els Presidents i Falleres Majors de les Falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. Així mateix, associacions, familiars i veïns volgueren acompanyar en esta proclamació, que també va servir per a acomiadar, amb una calorosa mostra d'afecte per part de tots els presents, a qui, fins dijous ha ostentat els càrrecs de Festera i Fallera Major de Sueca a les darreres festes, i a les components de la seua Cort d'Honor.

Tánia, al seu acomiadament, va voler agrair tot l'esforç de les seues companyes per assistir a tots els actes i fer-li costat en totes les ocasions, ja que per a ella s'han convertit en més que una cort. Igualment, va donar les gràcies a les persones corresponents d'acompanyar-les a tots els esdeveniments, Mª Carmen García Osca i Salvador Granell Ventura, que van tindre cura d'elles i estigueren atents en tot moment durant tot l'any. "Sense vosaltres no haguera estat igual sigut igual estes festes". "Per a mi ha sigut tot un honor i un plaer, el fet de poder representar a la nostra ciutat i és per això que desitge a Zaida i a la seua Cort d'Honor que des de hui comencen a sentir l'esperit Suecà que les aproparà a les arrels més profundes de la nostra ciutat. De segur que gaudiran igual o més que totes nosaltres" ha remarcat Tània.

Després del comiat de Tània, va ser el torn de donar la benvinguda al nou regnat. El nombrós públic assistent a l'esdeveniment va brindar entre calorosos aplaudiments, en el seu primer acte oficial, a Zaida i a les sis membres de la Cort d'Honor, pertanyent al col·lectiu faller de la ciutat: Jenifer López, Maria Navarro, Verónica Meseguer, Helva Ibànez, Ana Ferre i Alexia Sellés. A continuació, una vegada presentades a la ciutat de Sueca encetant el regnat ple d'entusiasme, la Festera Major de Sueca 2019, va dirigir unes paraules a tots els assistents. "És un orgull per a mi i per a tota la meua cort representar a les festes del meu poble, perquè les estime i estime Sueca. Estic segura que viurem amb intensitat tots els actes i amb la màxima responsabilitat del nostre càrrec. De segur que va ser un any inoblidable" va expressar Zaida. A més a més, va voler agrair l'oportunitat de viure les festes des de dins, així com als seus pares per donar-li suport.

Finalment, Raquel Tamarit, batllessa de Sueca, i Salvador Giménez, regidor de Festes, van donar les gràcies a les anteriors festeres, per representar acte rere acte, de manera tan encertada el seu càrrec i també van donar ànim a les noves festeres per començar amb ganes el seu regnat. L'acte va acabar amb un vi d'honor on les noves regines i la Cort van gaudir de les felicitacions dels assistents i familiars i dels consells de Tània i l'anterior Cort.

 

Noticias Sueca

La Ribera 

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA