Tus Noticias de La Ribera

Compromís de La Ribera Alta i Baixa mostra el seu suport a la decisió del Consell de la Generalitat d’assumir la gestió directa de la sanitat a les nostres comarques

Des de Compromís de la Ribera Alta i Baixa, i amb motiu de la campanya orquestrada pel Partit Popular per intentar desacreditar la gestió pública sanitària, volem mostrar el nostre suport a la decisió del Consell de la Generalitat Valenciana de no prorrogar el contracte de la gestió per concessió administrativa del departament de salut de la nostra comarca a l'empresa Ribera-Salut, i que a partir del dia 1 d'abril del 2018 la Conselleria de Sanitat assumisca la gestió directa.

Compromís, com a organització política, sempre ha defensat uns serveis públics de qualitat, i per aquest motiu aposta per la participació activa en iniciatives com la Plataforma per la Sanitat Pública junt amb altres organitzacions, perquè creiem que una gestió pública d'aquests serveis són l'única garantia per mantenir la seua qualitat indispensable.

A més, com a membre de l'actual govern de la Generalitat Valenciana, Compromís serà garant de la continuïtat dels serveis sanitaris que estan prestant-se actualment a la nostra comarca, que són finançats per la Conselleria de Sanitat mitjançant concessió administrativa a l'empresa Ribera Salut.

Respecte de la campanya orquestrada per l'empresa Ribera Salut, i en la qual com a comparsa d'honor està el PP, sota la falsa bandera de la defensa dels drets de la ciutadania i de les treballadores i treballadors, cal dir que només podem vore la defensa dels interessos mercantils de l'empresa i dels privilegis d'alguns directius i càrrecs, i, per part del PP, la por a perdre la xarxa clientelar creada durant anys com a oficina de col·locació en aquesta empresa.

El Partit Popular, que ara es mostra tan preocupat pel futur dels serveis sanitaris al departament de la Ribera, és el mateix que, governant fins al 2015 en la majoria dels ajuntaments de la Ribera, mai no es va pronunciar en contra de les retallades que l'empresa Ribera Salut realitzava a l'hospital o als consultoris i centres de salut dels seus municipis.

És el mateix Partit Popular que votava en contra quan Compromís presentava mocions per tal que no es tancaren centres de salut per les vesprades, perquè no es reduïren els professionals dels serveis d'urgències dels CSI d'Alzira, Carlet, Sueca, Benifaió i Cullera, perquè no es deixara al personal sanitari sota mínims als tres mesos d'estiu en centres de salut i consultoris, o perquè es substituïra al cent per cent a pediatres, metges, fisioterapeutes i infermeria, ni en els casos de ser recursos únics.

També és el mateix Partit Popular que, no content de negar-se perquè eixiren endavant les mocions per a exigir a l'empresa que donara els serveis als quals estava obligada per contracte i pels quals la Conselleria li pagava, a més a més, s'atrevien a justificar aquestes retallades amb informes realitzats per la mateixa empresa Ribera Salut. En les actes dels plenaris dels nostres ajuntaments, es poden trobar molts exemples d'aquest PP que actuava sota mandat dels interessos d'aquesta empresa.

Un altre tema en què l'empresa i el Partit Popular estan manipulant i creant desconfiança entre la població comarcal és sobre el futur dels treballadors de l'empresa Ribera Salut, quan l'única realitat és que les condicions laborals i els seus llocs de treball queden assegurats per les lleis estatals i europees, i que és responsabilitat de la Conselleria i del comitè d'empresa que es realitze el procés amb les màximes garanties.

Des de Compromís no volem desaprofitar l'ocasió per a denunciar la hipocresia i doble vara de mesurar del PP, quan ara demana que la Conselleria de Sanitat consolide els llocs de treball i les condicions laborals del personal estatutari en el Departament de Salut de la Ribera, ja que és una burla per a un personal que es va guanyar una plaça pública en un concurs oposició i que ha vist vulnerats els seus drets a la mobilitat i a la promoció interna al departament de la Ribera durant aquests últims 18 anys, en els quals, a més, la plantilla de personal de Conselleria ha estat reduïda en més de 300 places públiques, per decisió i responsabilitat del govern del Partit Popular. Per totes aquestes raons, la petició ara de consolidació de places estatutàries sona a falsa i oportunista.

Col·lectius de Compromís de la Ribera Alta i Baixa.

 

Nota de prensa.

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Nuestro equipo

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA