Logo
Imprimir esta página

Lo Mejor del día, Carmen Montero

  • Martes, 19 Diciembre 2017 17:04
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

WhatsApp Image 2017-12-18 at 20.50.28 FILEminimizerDivendres passat dia 15 es va inaugurar en la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura d'Alzira una multitudinària i extraordinària exposició composta per 43 obres de l'artista madrilenya Carmen Montero, pintora amb un bagatge extens d'exposicions tant en l'àmbit Estatal com en països com Itàlia i Corea del sud.

La seua obra es caracteritza per la intensitat impactant del color i de textures, creant espais on el seu entorn físic i emocional és prou patent i pareix la seua premissa: Energia i sensibilitat.Una explosió de color, composició equilibrada i tractament elaborat amb tècnica mixta sobre taula.

Resolta la tècnica, hi ha històries, indicis que a un colp de vista provoquen un somriure. Ens ha portat, entre altres lectures, la conseqüència del seu últim viatge a Àsia, on el gest d'una adolescent tailandesa ens mostra el contrast tradició-tecnologia i presenta una lectura a desvelar.

Un monjo budista absort en el mòbil és com a mínim revelador, i ens sorprèn, o no, l'observació de fins a quin punt ens invadix i el temps que ens ocupa..

A més, en esta completa exposició també ens ha portat el mar i el bosc d'un espai íntim, molt personal en la seua vida.Persones en actitud relaxada conformen escenaris plàcids, transmeten una harmonia entre l'entorn i el ser humà creant escenografies de benestar compartit

I ens ofereix com a desenllaç la naturalesa, ens mostra un refugi de calma que plasma l'instant, l'atmosfera i la interactuació de la llum, les formes i el color, on les persones disfruten les platges, jardins i estanys boscos nevats...
I desproveït d'artefactes ens proposa "El millor del dia": Viure el moment extraordinari d'allò que ens sorprèn i ens reconforta, que ens provoca plaer i reflexió.

Exposición de Carmen Montero

 

L'exposició es podrà visitar en la Casa de la Cultura d'Alzira fins al 9 de Gener i posteriorment es traslladarà en la Sala Coll Ales en la Ciutat de Gandia a partir del 12 de Gener i fins al 10 de Febrer.

Sales Prats Gràcia.

 

 

Ver galería de fotos.

 

 

 

Noticias Cultura Alzira

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA