Tus Noticias de La Ribera

Els i les socialistes aspiren a consolidar el canvi iniciat fa quatre anys

i a FILEminimizerIsabel Aguilar és Vicealcaldessa i Regidora de Festes, Comerç, Patrimoni Cultural i Turisme. Al llarg dels últims quatre anys, gràcies a les seues propostes, els socialistes han aconseguit transformar significativament la ciutat.

Ara, amb 30 anys, Isabel Aguilar és la candidata més jove i l'única dona que encapçala una llista a les eleccions municipals. La candidatura socialista ha presentat un projecte que aposta per combinar noves propostes amb la consolidació del treball que han estat fent des de l'equip de govern.

P. Quin balanç fa d'aquests 4 anys?.
R. Els socialistes fem un balançmolt positiu d'aquesta legislatura. L'actual equip de govern va arribaren un moment complicat i hem treballat molt per a millorar la vida dels alzirenys i les alzirenyes. Concretament, les regidores encapçalades pels socialistes han dut a terme importants projectes i han sabut estar sempre pendents de les necessitats de tots i cadascun dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.

P. Què destacaria d'aquesta legislatura?.
R. Hem pres moltes decisions valentes, però totes es poden resumir en una: Alzira s'ha convertit en una ciutat per a viure-la. Molts dels projectes més significatius porten el segell socialista: hem fet una aposta importanttransformant Hort dels Frares en una zona per a vianants i remodelant Benito Pérez Galdós, hem aconseguit que els alzirenys i alzirenyes puguen beure de l'aixeta aigua sense nitrats, hem retornat el prestigi perdut a les festes de Sant Bernat i hem consolidat altres noves com el mig any faller o els Moros i Cristians. També hem treballat per a fomentarel comerç local, amb iniciatives com el shopping night o la bola solidària. Peròno només això, entre altres coses, hem millorat accessibilitat en carrers i voreres, hem modernitzat l'administració local i fet importants millores en educació om per exemple amb l'augment de beques.

P. Després de tot aquest treball, què proposen per als pròxims quatre anys?.
R. És cert que hem treballat molt, i un dels nostres principals objectius és continuar amb els projectes que hem iniciat; però no podem oblidar que les necessitats de la ciutadaniacanvien amb el pas del temps i és la nostra obligació donar resposta a eixes noves demandes. Com dic, hem treballat molt però encara queden moltes coses a fer. Els socialistes presentem per a la pròxima legislatura un programa ple de propostes realistes que esperem dur a terme a partir del 27 de maig, com per exemple la creació d'un programa de receptes esportives, la creació d'un Museu de la Setmana Santa, lacreació d'un Consell de Majorso un Consell Municipal de Protecció Animal. A més, proposem traslladar l'oficina de turisme al quiosc de la plaça major i la reestructuració de la plaça del regne on instal•larem una pèrgola musical.

P. És l'única dona que es presenta a l'alcaldia, com valora aquest fet?.
R. No podem negar que ara és el moment de les dones. Ara més que mai hem de demostrar que les dones podem aconseguir tot allò que ens proposem. Ara més que mai hem de defensar els nostres drets, perquè hem de treballar per una igualtat real en tots els àmbits de la societat. Però una candidatura no és només un nom; tinc la sort d'estar rodejada d'un gran equip format per dones i homes absolutament preparats per a governar esta ciutat. Com he dit en més d'una ocasió, la candidatura socialista uneix a la perfecció la veterania dels més grans ambla vitalitat dels joves, que pertanyen a la generació millor formada.

P. Per què els alzirenys i les alzirenyes han de votar al PSOE el pròxim diumenge?.
R. Demanem que donen el seu suportal nostre projecte perquè, sense dubte, ara és el moment dels i les socialistes. Ara és el moment de consolidar els canvis, d'acabar el que hem començat. Amb la confiança dels i les votants, podrem continuar treballant per les nostres festes i tradicions. Ara és el moment de seguir millorant la ciutat, portant el model de Pérez Galdós a altres zones; és el moment de continuar amb el pla d'arbratge, de continuar millorant carrers, places i parcs. En definitiva, ara és el nostre moment, tenim un projecte clar, realista i sense promeses buides. Sabem que fa 4 anys començarem un projecte amb un objectiu molt clar: construir una Alzira millor. Ara és el moment d'acabar el que hem començat.

 

Noticias Política

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA